Mermer i bardhë nga Greqia dhe kristale ‘Swarovski’

Mermer i bardhë nga Greqia dhe kristale ‘Swarovski’.Lideri i çeçenëve në Rusi, Ramzan Kadyrov ka përuruar atë që që konsiderohet të jetë sipas autoriteteve atje, xhamia më e madhe në Europë. E quajtur sipas Profetit Muhamed, dhe me nofkën “krenaria e myslimanëve”, xhamia është ndërtuar në qytezën Shali, në...

Read More