Veshje Dekorative

Pllakë veshje dekorative të realizuara nga Firma Niti.
Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
Rezistencë e lartë ndaj kushteve atmosferike.
Cilësi e lartë.

Banak Kuzhine

Ky banak është zgjidhja perfekte për kuzhinën tuaj.
Është rezistente ndaj nxehtësisë dhe mund të mirëmbahet lehtë.
Gjeni çdo gjë që ju duhet !

Shkallë Graniti

Shkallë Graniti të punuara nga Firma Niti.
Materialet që ofrojmë : mermer,granit dhe kuartz.
Ne realizojmë për ju modele të ndryshme të shkallëve sipas dëshirës tuaj.

Varre

Varret dizenjohen dhe krijohen sipas cilesise dhe materialit qe ju deshironi.

Lavamanë

Lavamanet i gjeni në të dyja materialet Mermer & Granit.
Ne realizojmë për ju modele të ndryshme të lavamanëve.

Dritare/Ballkone

Veshjet e dritareve zakonisht bëhen me material Granit sepse i reziston më shumë lageshtirës.