Select Page

Rreth kompanise Niti.al

 

JU MENDONI PER STILIN

DHE NE PER CILESINE!

Cfare Ne Bejme?

Rreth kompanise niti.al

Banake Kuzhine/Shkalle

Materialet:                    Spesoret:

Mermer 002;003;004
Granit 002;003;004
Kuartz 002;003;004

Rreth Nesh dhe Biznesit Tone

 

Rreth kompanise niti.al

Operojme ne treg qe nga viti 2017 si nje pike tregtuese e perpunimit te gureve natyrore,mermerit,granitit dhe pllakave dekorative ne tregun e brendshem.

 

Tek ne realizohen punime të të gjitha llojeve te cilat dhe i kemi permendur me siper. Kemi të gjithë makinerite dhe mjetet e nevojshme, eksperiencen shumëvjecare, duke u bërë me të besueshëm në tregun e përpunimit të gureve. Të gjitha produktet tona janë të një cilësie të lartë..

ZGJEDHIM ME TE MIREN PER JU

Rreth kompanise niti.al
=

NA KONTAKTONI PER ME SHUME INFORMACIONE.


Rreth kompanise niti.al

vITE NE TREG

PROJEKTE TE PERFUNDUARA

VITE EKSPERIENCE

PUNETORE pROFESIONISTE

The greatest artist has no conception which a single block of white marble does not potentially contain within its mass, but only a hand obedient to the mind can penetrate to this image.