VESHJE DEKORATIVE

Pllakë veshje dekorative të realizuara nga Firma Niti.
Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
Rezistencë e lartë ndaj kushteve atmosferike.
Cilësi e lartë.

image
image
image
image