Select Page

Mermer per shkalle

Sherbimet Tona

Ketu do gjeni disa nga Sherbimet qe ne Ju Ofrojme.

Cfare Ne Bejme?

Mermer per shkalle

Prerje/Lucidim/Zmuso

Behet Prerja e materialit ne skuadro sipas permasave/dizenjos qe ju kerkoni.Me pas behet shkelqimi(lucido) dhe ferkimi(Zmuso) sipas preferences suaj.

MERMER & GRANITE NITI
Play
DISA NGA PROJEKTET TONA
MERMER & GRANITE NITI
Play
Nje nga projektet me te fundit
MERMER & GRANITE NITI
Play
Prezantim logo
MERMER & GRANITE NITI
Play
previous arrow
next arrow
Slider
Mermer per shkalle

Prerje/Lucidim/Zmuso

Mermer per shkalle

Behet Prerja e materialit ne skuadro sipas permasave/dizenjos qe ju kerkoni.Me pas behet shkelqimi(lucido) dhe ferkimi(Zmuso) sipas preferences suaj.

Mermer per shkalle

Banake Kuzhine/Shkalle

Materialet:                    Spesoret:

Mermer 002;003;004
Granit 002;003;004
Kuartz 002;003;004

 

Mermer per shkalle

Drirtare/Ballkone/Pragje Dyersh

Materialet:                    Spesoret:

Mermer 002;003;004
Granit 002;003;004
Kuartz 002;003;004
Mermer per shkalle

Tavolina/Lavamane/Vazo

Materialet:                    Spesoret:

Mermer  

002;003;004

Granit

002;003;004

Kuartz

002;003;004

 

Mermer per shkalle

Oxhaqe/Punime Dekorative/Veshje Pishinash

  • Veshjet e Pishinave zakonisht behen me material:Granit sepse i reziston lageshtires ndersa materiali:mermer ka tendencen te permbaje uje dhe lageshtire ne brendesi.
  • Oxhaqet zakonisht Behen me materiale  qe kane rezistence ndaj nxehtesise.
  • Punimet Dekorative i gjeni sipas stilit dhe dizenjos qe ju kerkoni.
Mermer per shkalle

Varre/Strukture Bordure Dushi

  • Borduret e dushit i gjeni ne te dyja materialet(Mermer dhe Granit). Zakonisht jane me permasa:(3×6;6×6;8×6).
  • Varret dizenjohen dhe krijohen sipas cilesise dhe materialit qe ju deshironi.

Disa nga Projektet e fundit

Mermer per shkalle
Mermer per shkalle
Mermer per shkalle
Mermer per shkalle