MERMER & GRANIT
NITI lEXO ME SHUME
CILESI, KUALITET,
SHPEJTESI

GARANTOJME KOHE DHE SHERBIM KUALITATIV
NA KONTAKTO

Veshje Dekorative

Pllakë veshje dekorative të realizuara nga Firma Niti.
Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
Rezistencë e lartë ndaj kushteve atmosferike.
Cilësi e lartë.

Banak Kuzhine

Ky banak është zgjidhja perfekte për kuzhinën tuaj.
Është rezistente ndaj nxehtësisë dhe mund të mirëmbahet lehtë.
Gjeni çdo gjë që ju duhet !

Shkallë Graniti

Shkallë Graniti të punuara nga Firma Niti.
Materialet që ofrojmë : mermer,granit dhe kuartz.
Ne realizojmë për ju modele të ndryshme të shkallëve sipas dëshirës tuaj.

300
Projekte te perfunduara
4
Punetore te kualifikuar
4
Vite ne treg
10
Eksperience

Projektet e fundit

All
Granit
Mermer
Onyx
Te tjera

Shkalle

Granit,

Lavaman

Te tjera,

Varr

Granit,

Varr

Granit,

Varr

Granit,

Shkalle

Granit,

Varr

Granit,

Operojme ne treg qe nga viti 2017 si nje pike tregtuese e perpunimit te
gureve natyrore,mermerit,granitit dhe pllakave dekorative ne tregun e
brendshem.Ofrojme cilesi dhe siguri ne punimet tuaja.

Tek ne realizohen punime të të gjitha llojeve te cilat dhe i kemi permendur me siper.
Kemi të gjithë makinerite dhe mjetet e nevojshme, eksperiencen shumëvjecare, duke u
bërë me të besueshëm në tregun e përpunimit të gureve. Të gjitha produktet tona janë të një cilësie të lartë.

Prerje

Lucidim

Zmuso

Lastra

Te tjera

Tavolina/Lavamane/Vazo

Materialet:
Mermer
Granit
Kuartz

Drirtare/Ballkone/Pragje Dyersh

Materialet:
Mermer
Granit
Kuartz

Varre/Strukture Bordure Dushi

Borduret e dushit i gjeni ne materiale Granit & Mermer
Varret dizenjohen dhe krijohen sipas cilesise dhe materialit qe ju deshironi

Oxhaqe/Punime Dekorative/Veshje Pishinash

Veshjet e Pishinave zakonisht behen me material:Granit sepse i reziston lageshtires
ndersa materiali:mermer ka tendencen te permbaje uje dhe lageshtire ne brendesi.
Oxhaqet zakonisht Behen me materiale qe kane rezistence ndaj nxehtesise.
Punimet Dekorative i gjeni sipas stilit dhe dizenjos qe ju kerkoni.

Banake Kuzhine/Shkalle

Materialet:
Mermer
Granit
Kuartz

Prerje/Lucidim/Zmuso

Behet Prerja e materialit ne skuadro sipas permasave/dizenjos qe ju kerkoni.
Me pas behet shkelqimi(lucido) dhe ferkimi(Zmuso) sipas preferences suaj.

Nese doni te informoheni me shume per sherbimet tona , na kontakto

Pse te na zgjidhni ne?

Punetore me Eksperience

Kemi punesuar me te miret per tju ofruar nje punim cilesor dhe te bukur ne pamje.Duke filluar nga punimet me minimaliste per biznesin,shtepine apo cdo ambient tjeter.

Koha eshte virtyti me i mire

Ju garantojme shpejtesi dhe cilesi ne punimet tuaja.

Cmimet me te mira ne treg

Sipas cilesise se gurit qe ne ofrojme kemi cmimet me te mira qe qarkullojne ne treg.

Sherbimet me efikase

Firma niti.al ofron sherbime te ndryshme mermeri dhe graniti duke ju dhene garanci per te gjitha punimet qe realizon